Hangar.no

Suksess for Finnairs salg av flymat på lokale matbutikker

Det finske flyselskapet Finnair har hatt stor suksess med å selge sin flymat på lokale matbutikker rundt hovedflyplassen i Helsingfors.

Det er selskapets mat som normalt serveres i businessklasse ombord, som er produsert for å selges i lokale matbutikker. I følge nyhetsbyrået Reuters ble 1600 slike måltider solgt ut på en dag etter at det ble lansert.

Nå varsler flyselskapet at vil utvide salget av flymaten til også å gjelde i matbutikker landet rundt.

Første pakken med «Taste of Finnair» inneholdt biffkjøtt med teriyaki-saus, ris og grillede grønnsaker, nå kommer også reinsdyr og japansk svin i denne utgaven.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer