Charterflyselskapet SunClass Airlines i Danmark har lagt ut en av sine Airbus A330-200, OY-VKF, for salg. Flyet som er bygget i 1999 selges gjennom selskapet Skytech AIC.

I følge oppføringen under fly som er for salg listes Airbus-flyet for salg uten sine to Rolls-Royce Trent 700 motorer. Flyet har siden 1999 blitt operert av Airtours, MyTravel Airways, Thomas Cook Airlines Scandinavia og ikke minst SunClass Airlines.

-Det er en glede for oss å få muligheten til å formidle dette salget av et fly for SunClass Airlines, sier Julian Balaam som er direktør for Skytech AIC.

I følge nettsiden til salgsagenten vil flyet bli tilgjengelig i markedet etter kommende vintersesong, og er ventet leveringsklar i april 2024.

SunClass Airlines skal operere flyet gjennom kommende vintersesong som det siste med dette flyet som har en lang fartstid i selskapet.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleAustralia: Oppdaget falske flydeler – Har satt fly på bakken
Next articleSAS legger ned ved Molde lufthavn