Foto: SunClass Airlines

Det danske charterselskapet Sunclass Airlines som eies av Petter Stordalen, har valgt å kvitte seg med to av sine langdistansefly. I følge den danske nettsiden Check in reduserer selskapet flyflåten ved å levere tilbake to Airbus A330-fly.

det er Torben Østergaard i Sunclass Airlines som overfor nettstedet bekrefter at selskapet har fått en mulighet til å levere tilbake to av sine fly til eieren av disse.

Selskapet har frem til nå fløyet to Airbus A330-200 og tre Airbus A330-300 etter konkursen i moderselskapet Thomas Cook.

Utfordringen for charterflyselskapet fremover blir i følge Østrgaard hvordan de skal klare å fylle de resterende langdistanseflyene som tar opptil 396 passasjerer. For selskapet sier han at det å kvitte seg med to av flyene reduserer utfordringene som Sunclass stå overfor, men det løser ikke de problemene som koronakrisen fører med seg.

Sunclass Airlines ser tydelige tegn på at sommersesongen som nå er startet såvidt, blir sterkt redusert. En løsning i følge Check in kan være at selskapet samarbeider med andre charterselskap om felles flyvninger.

ANNONSE
Forrige artikkelBoeing stanser flyproduksjonen i Seattle på ubestemt tid
Neste artikkelReduserer produksjonen av fly hos Airbus