13.3 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto etter avtale: Andrew Davies/https://www.flickr.com/photos/120993397@N08/

SunClass sier opp 200 ansatte i Danmark

Det danske flyselskapet SunClass skriver i en pressemelding nå i formiddag at 200 ansatte i Danmark blir sagt opp. Dette kommer på toppen av de 170 ansatte i Sverige som også blir sagt opp fra 20. august.

I følge DR.dk har flyselskapet som eies av Petter Stordalen, ikke sett andre utveier i forbindelse med at chartermarkedet er hardt rammet av koronautbruddet.

Flyselskapet har senket flere av sine utgifter den siste tiden, men utsiktene til å kunne starte opp med fulle fly og til flere destinasjoner ser ikke ut til å ligge i nær fremtid heter det.

Selskapet het tidligere Thomas Cook Scandinavian.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer