12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

SunExpress dropper flykjøp

Det tyrkiske flyselskapet SunExpress, som deleies av Lufthansa og Turkish Airlines dropper å hente inn flere fly i løpet av 2012.

I utgangspunktet skulle selskapet hente inn seks nye Boeing 737-800 til sin flåte i år, men dette er nå redusert til kun to fly.

Årsaken er den enorme overkapasiteten i det tyrkiske markedet.

SunExpress har i år tatt over en lagt større rolle i innenlandsflyvninger i Tyrkia på vegne av Turkish Airlines datterselskap, Anadolujet, og flyr mindre enn før på det europeiske markedet.

Men med en flåte på 28 Boeing 737-800 er det ikke behov for å øke kapasiteten

FOTO: HANGAR.NO

ytterligere melder ATW.

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer