Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

SV talsperson endrer uttalelse – Ikke aktuelt å kjøpe aksjer i gjeldstynget Norwegian

Torgeir Knag Fylkesnes, nestleder i både SV og Næringskomiteen på Stortinget modererer seg i et intervju med Dagens Næringsliv om et eventuelt kjøp av aksjer i Norwegian.

I en melding fra NTB tirsdag morgen ble det fra nestlederen kommentert at det ikke var umulig at Staten kunne gå inn med et kjøp av aksjer for å redde Norwegian fra en konkurs.

Nå melder DN at samme nestleder mener at Staten ikke er interessert i å kjøpe et selskap med enorm gjeld og masse spekulasjoner rundt.

– Å gå inn å handle i et selskap som er spekulert opp, sier seg selv at er helt uinteressant, sier Knag Fylkesnes til avisen.

Både SAS og Widerøe mener myndighetene må behandle alle flyselskapene likt etter likeverdige prinsipper.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer