Hangar.no
Skjermdump Twitter

Svensk redaktør proklamerte flyskam på Twitter – Ble selv fanget på foto da han skulle med fly

Det er flyskamtilstander i Sverige, men begir en seg inn i kampen for å få flere til å kutte ut å fly bør en være forsiktig med selv å fly.

Det har politisk redaktør i den svenske storavisen Aftonbladet fått erfare. 15. mars 2018 la journalisten ut en Twittermelding hvor han delte ett debattinnlegg fra sin egen avis, i teksten han proklamerte skrev han « Folk som flyger borde skämmas «.

Ett år senere, nå sommeren 2019, ser det ut som redaktøren kanskje har glemt sin oppfordring i sosiale medier, da ble han nemlig fotografert på flyplassen Arlanda utenfor Stockholm, ventende på et fly han skulle med. Det har gitt vann på mølla for alle som føler seg kallet av å ha litt skam for å fly. Kommentarfeltet på Twitter har kokt med meldinger om hykler og at redaktøren må skamme seg.

Forøvrig har avisen Nyheter i dag som omtaler saken og viser bilder av redaktøren på Arlanda, forsøkt å få en kommentar fra redaktøren, men han er på ferie til 12. august og ikke tilgjengelig.

Andre nyheter

Testing av elfly snart i gang mellom Østersund og Røros

Steffen Sundt

Trosser flyskam – Åpner opp flyrute i Sverige igjen

Hans Olav Nyborg

Det er faktisk ikke sikkert at nedgangen i flyvning i Sverige skyldes flyskam!

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer