Det svenske flyselskapet BRA har inngått en ACMI-avtale med det østeriske flyselskapet Austrian Airlines. BRA skal operere to fly av typen ATR-72-600 med mannskap ombord på flyvninger regionalt for det Lufthansa eide selskapet.

-Vi er veldig spente på det nye samarbeidet med Austrian Airlines og ser frem til å utvikle det over tid. Vi håper at vår lange erfaring med å fly regionalt med høy punktlighet, service og sterkt fokus på bærekraft også vil bli verdsatt av Austrians kunder, sier Ulrika Matsgård, administrerende direktør i BRA i en pressemelding.

Austrian Airlines sier at de selv ikke har passende flytyper til å operere flere regionale ruter der trafikken ikke har tatt seg fullt opp igjen etter pandemien.

-Hos noen regionale flyselskaper har ikke etterspørselen kommet seg helt etter pandemien. For å kunne operere disse rutene og koble regionale flyplasser med vårt knutepunkt i Wien også i fremtiden, må vi tilpasse kapasiteten deretter. Jeg er glad for å ha funnet en dedikert partner i Braathens Regional Airlines i dette segmentet, sier Austrian Airlines CCO Michael Trestl.

ANNONSE
Forrige artikkelNTSB: Boeings egne bilder viser at de ansatte glemte de fire boltene på dørpluggen
Neste artikkelRussiske selskap bøtelagt av luftfartstilsynet etter flyvning i lav høyde på Svalbard