1 C
Oslo
20/01/21
Hangar.no

Svenske myndigheter tillater Iran Air å starte opp flyvninger igjen

Den svenske Transportstyrelsen har godkjent at flyselskapet Iran Air får gjenoppta sine ruter til Sverige, fra Iran.

I forbindelse med nedskytingen av et Boeing 737-800 i Iran 8. januar, måtte Iran Air innstille sine ruter til Europa. Det samme var gjeldene for rutene til Sverige.

Nå har selskapet fått beskjed at de kan starte å fly til Gøteborg og Stockholm igjen. Iran Air har også startet opp igjen sine ruter til London, Paris, Hamburg, Frankfurt, Wien og Amsterdam.

Både EU og flere andre land har i et nylig NOTAM gjort det klart at luftrommet over Iran og Irak kan benyttes av vestlige flyselskap igjen.

Andre nyheter

SAS blir politianmeldt i Danmark

Redaksjonen

Slik skal selskapet Flyr dekorere sine fly

Redaksjonen

Vurderer krisehjelp til Norwegian

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer