12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Sverige: flyselskap hadde gjeld på 410 millioner

Foto: Hangar.no

Skyways og City Airlines hadde over 410 millioner svenske kroner i gjeld da selskapene ble slått konkurs.

Konkursboet som nå er ferdig behandlet, hadde verdier for rundt 80 millioner svenske kroner, ikke nok til å dekke de over 9000 flybillettene som var kjøpt utenfor kredittselskap og registrerte reisebyråer.

I følge den svenske avisen DI.se er det også et betydelig beløp som er meldt inn mot boet av ansatte, som gjelder lønn utenfor dekning av lønnsgarantifondet i Sverige.

Eierselskapet Mansvell hadde like før konkursen var et faktum puttet ytterligere 70 svenske millioner kroner inn i selskapene, men så fort at det ikke var på lang vei nok til å dekke utgiftene.

 

Andre nyheter

Air Leap har mottatt sin første ATR

Steffen Sundt

Air Leap med flere nye ruter i Sverige – munnbind påbudt i Norge

Steffen Sundt

BRA satser på trinnvis oppstart over sommeren

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer