1 C
Oslo
20/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg Airbus A220

Swiss har startet omregistrering av Bombardier CS til Airbus A220

Swiss har nå startet arbeidet med å omregistrere sine Bombardier CS-fly til den nye betegnelsen Airbus A220.

Som Hangar.no meldte i januar har både Swiss og airBalticar fått levert flere CS-100 og CS-300 mens flyene fortsatt ble produsert av Bombardier. airBaltic var først ute med å starte arbeidet registrere om flyenes betegnelse fra CS-serien til Airbus-220 serien, noe som ble startet allerede uken etter at Airbus overtok produksjonen.

Swiss meldte også om at det samme ville skje med flyene de har i flåten. Nå er arbeidet satt i gang og samtlige fly skal ha skiftet navn fra CS til A220 innen utgangen av 2019. Det betyr at alt av papirer og registreringer for hvert fly skal endres fra CS til Airbus 220. Det gjelder også merker på flyene utvendig og innvending i tillegg til detaljer som på flyenes sikkerhetsfoldere som ligger i stollommene ombord.

Swiss opererer åtte Airbus A220-100 og 20 fly av 300 versjonen.

Andre nyheter

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer