Det er ikke bare trafikken på Hangar.no som har økt igjen denne sommeren. Etter at nettavisen innførte abonnementsbetaling i mars måned, har også abonnenter begynt å komme. Det gleder oss som jobber med Hangar.no, så tusen takk for at du viser oss tillitten, og vi håper det er vel verdt pengene. Vi registrerer nye abonnenter nå hver dag og det er fantastisk å se.

Det betyr at vi også kan plusse mer innhold og at du som abonnerer er med å å støtte driften av Hangar.no og arbeidet med å formidle nyheter fra reise og luftfart.

Det er selvsagt forståelig at mange er negative til å betale for innhold, noe de aller fleste av avisene her i landet har opplevd, å gå fra et gratis nettprodukt, til et som er plusset for det meste av innholdet. Vi får mange henvendelser hvor det spørres hvorfor vi må det. Det skjønner vi godt.

Det er en nisjekanal vi drifter, og ikke en stor avis med mengder av inntekter fra annonser. Vi trenger å få dekket driften og så skal du huske at vi som jobber med Hangar.no gjør dette uten å få lønn for arbeidet. Det betyr at du som abonnent investerer i driften, og i arbeidet med å servere deg nyheter fra luftfarten.

Vi mener at det er en liten pris å betale for 12 måneder med 550,- kroner. Nå har vi også kampanje på 250,- for ut året om du er rask.

Luftfarten verden over er fortsatt i et vakum etter koronapandemien, og vil trolig være det i lang tid. Men det er lysninger der ute, og det betyr at det også blir mer å formidle, om ruter, reisemål, selskap, flyplasser og arbeidsplasser.

Vi jobber nå med flere spennende prosjekter for våre betalende abonnenter så det er bare å følge med videre ut over høsten.

Vi håper du som leser dette og som ikke er abonnent tenker som så, jo dette vil jeg være med på å støtte, og så gleder jeg meg til hva som kommer av mer innhold. Da lover vi å nettopp levere det, mer innhold, unike og eksklusive nyheter du kun får hos oss, og ikke minst et speilbilde av hva andre medier melder verden over om luftfart og reise.

Vi skal følge med på Flyr, Norwegian, SAS, SunClass, Widerøe, Norse Atlantic, SAS og mange flere.

Velkommen ombord, ta plass. Til deg som allerede er ombord, tusen takk og en god sommer!

Hans Olav Nyborg
Redaktør

ANNONSE
Forrige artikkel(+) Så mye har flytrafikken og antallet fly økt siste ukene
Neste artikkel(+) Må nedskalere og kutte ruter etter to måneders drift