Foto: Hans O. Nyborg

Som første utenlandske flyselskap er det nå mulig for Emirates sine passasjerer å booke gjennomgående billett fra deres destinasjoner og til flere norske byer, uten å måtte hente ut bagasjen på Oslo Lufthavn. Det betyr en smidigere reise for både norske passasjerer, og tilreisende turister.

Flyselskapet kan nå tilby muligheten for forenklet transitt på Oslo lufthavn. Dette betyr at det blir enklere for både nordmenn og turister som har ende-destinasjon i andre byer enn Oslo. Det er nå mulig å booke gjennomgående billett hos fra Dubai, med SAS og Widerøe for innenlands flyvninger.

-Vi er selvsagt svært fornøyde med å være det første utenlandske flyselskapet som kan tilby denne løsningen sammen med Avinor. Det er helt på linje med hva Emirates ønsker å tilby, en bedre reise både i luften og på bakken. Denne løsningen gjør at transitt på Oslo Lufthavn blir veldig mye enklere og smidigere for våre reisende. De slipper bryderiet med å hente bagasjen for så å sjekke den inn igjen og gå igjennom tollkontrollen nok en gang. Ved ankomst til Oslo Lufthavn kan våre passasjerer nå gå rett til gate for sin flyvning innenlands, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Ved og booke gjennomgående billett er dette nå også mulig på utreisen, hvor en kan sjekke inn bagasjen på sin lokale flyplass i Norge hvor den merkes og sendes helt til endedestinasjonen med flyselskapet.

-For oss er det viktig å tilby løsninger som er gode for både reisende og for flyselskapene. Når vi nå tar i bruk Domestic Tranfer-løsningen på Oslo lufthavn er vi veldig glade for at det vil bidra til at reisende med flyselskapet vil oppleve en enda bedre og mer sømløs reise via Oslo lufthavn, sier avdelingsleder passasjer, bagasje og sikkerhet i Avinor, Kristin Bjerke.

ANNONSE
Forrige artikkelForsikringsselskap: Frykter store flyplasskøer i sommer
Neste artikkelFlyr med rute til Kristiansund