14.5 C
Oslo
20/09/20
Hangar.no

Tatt med 94 kilo khat

23-åringen hadde med seg fem kofferter da hun og en venninne kom reisende til Gardermoen fra London om formiddagen 28. april. Da tollerne røntget koffertene avdekket de totalt 94,5 kilo khat. Denne planten står på narkotikalista og er forbudt innført til Norge.
– Dette er et stort khatbeslag på Gardermoen. Det er ikke uvanlig at tollerne avdekker 20 kilo khat, men det er lenge mellom hver gang vi finner nærmere 100 kilo khat i bagasjen, sier kontorsjef Tor Fredriksen i grensekontrollen på Gardermoen.
Foto: Tollvesenet

Andre nyheter

Vil finne etterbruk av Pir Syd

Hans Olav Nyborg

Oslo Lufthavn med fortsatt passasjervekst i april

Hans Olav Nyborg

Vintersesongen: Thai setter inn nytt materiell til Oslo

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer