Hangar.no
Norsk Teknisk Museum

Teknisk museum med digital rundtur i Caravelle-flyet

Norsk Teknisk Museum tilbyr onsdag en digital rundtur i museets fly av typen Caravelle. Flyet som var det første Caravelle-flyet til SAS, skal nå vises frem med en guidet tur som sendes digitalt på Facebook.

Museet skriver at det vil bli mulighet for å bli med på en virtuell reise inn i SAS første jetfly, Finn Viking. Gå om bord, sitt i setene, og trykk på knappene i cockpiten, digitalt.

Det er konservator Dag Andreassen som inviterer på en spennende tur, med tilhørende historier fra luften.

Caravellen er Teknisk museums største gjenstand, og bragte i sin tid SAS inn i jetalderen. Flyet ble brukt til langdistanseflygninger og hadde sin første tur mellom København og Beirut 26. april 1959.

Omvisningen starter kl 13.00 på Facebook her

https://www.facebook.com/events/237425247388973

Andre nyheter

Triste tall for Norwegian i november

Hans Olav Nyborg

Over 3,3 milliarder i tap for SAS i fjerde kvartal

Hans Olav Nyborg

Stanser utbetaling av refusjon gjennom reisebyråer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer