12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Tenker nytt innen sovekabiner

Aviointeriors lanserte i januar i år en nyskapning innen interiør til passasjerfly, systemet kaller de Micro Suites og er beregnet for businessklasse, med ideen hentet fra den gang flybåter var det store innen transport i lufta.

Micro Suites har ett sett med «dagtid»-seter, som tilsvarer den internasjonale standarden på økonomi premium eller innenlands businessklasse. Ideen skiller seg ut fra andre kabininteriør ved at det er lagt opp til å kunne gi passasjerene en egen sovekabin med egen trapp opp til hver kabin. Hele inventarer skal monteres i midten av kabinen, tilpasset Boeing 777, Airbus A330 og Airbus A380.

Systemet er tenkt benyttet på fly og for flyvninger over 12 timer, og hvor flyvningen går gjennom natten.

Fire hotelllignende kapsler , eller kabiner, erstatter seteradene i midten av kabinen, med seterader på hver side av selve modulene. Produsenten har ikke enda lansert noen første kunder på systemet men viser fram konseptet på en rekke messer verden over i disse dager, i håp om at dette kan bli framtidens sove-klasse ombord i langdistanse fly.

 

Andre nyheter

Lanserer plastskjermer for flyseter

Hans Olav Nyborg

Icelandair snart klare med WI-FI

Hans Olav Nyborg

Turkish oppgraderer Internett ombord

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer