Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Thai Airways avviser at selskapet kan bli lagt ned

Flyselskapet Thai Airways er i hardt vær om dagen, flere internasjonale medier har det siste døgnet skrevet at selskapet nå står i fare for å bli lagt ned. Nå går selskapets ledelse ut og dementerer dette.

Under en pressekonferanse onsdag ettermiddag sier direktør i flyselskapet, Sumeth Damrongchaitham , at det som er skrevet ikke medfører riktighet.

-Det er journalister som har misforstått signalene som ble gitt fra personer i selskapet. Det er på ingen måte snakk om å legge ned flyselskapet, kunne Sumeth Damrongchaitham fortelle.

Thai Airways er i økonomiske problemer og trenger omfattende sparetiltak i 2020. Både ruteprogrammet og flyflåten vil bli vurdert i forhold til om det gir selskapet inntjening heter det i følge Bangkok Post.

Andre nyheter

British Airways B747 i brann på Castellón Flyplass

Sebastian Ellefsen Burmo

Norwegian dropper MAX-flyene frem til neste sommer

Hans Olav Nyborg

Israelsk selskap merker etterspørsel etter fraktversjon av 737-800

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer