Hangar.no
Foto: HANS OLAV NYBORG

Thai Airways får godkjent redningsplanen

Det thailandske flyselskapet Thai Airways har fått godkjent redningsplanen for selskapet, av landets rettsmyndigheter. Det var knyttet stor spenning til om selskapet ville bli erklært konkurs i dag, og dermed ble historie.

I følge Royal Gazette har selskapets kreditorer nå en måned på seg til å melde fra om gjeld, som Thai Airways måtte ha. Samtlige kreditorer vil bli forelagt en plan for hvordan og hvor mye som blir betalt tilbake av skyldig gjeld, og over hvor lang tid.

Selve redningsplanen skal implementeres innen de neste to til tre månedene.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer