6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Thai Airways fikk motorhavari under avgang fra rullebane

Pilotene i et Boeing 777-300 fly fra selskapet Thai Airways måtte avbryte avgangen fra rullebanen på flyplassen Bangkok Suvarnabhumi mandag. Den ene av flyets to GE90 motorer fikk motorhavari under avgang.

I følge lokale medier skal det ha vært en voldsom oppbremsing for passasjerer og mannskap ombord. Flyet ble takset tilbake til terminalen, hvor det var tydelig skader på motoren godt synlig.

Flyselskapet måtte utsette avgangen i 10 timer før et nytt fly ble tilgjengelig. Flyturen skulle gå til Zurich. Etter 12 timer kom flyets eg avgårde og er nå i luften.

Det er uklart hav som skjedde med motoren.  

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer