-1.4 C
Oslo
24/01/21
Hangar.no
Foto: HANS OLAV NYBORG

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Flyselskapet Thai Airways har kapital til å kunne driftes i fire måneder til. Det kom i følge avisen The Enquirer frem under høringen i retten 2. januar i år.

Selskapet har fremlagt en plan for at det skal være mulig å holde driften i gang de neste fire månedene, under den rekonstrueringen av strukturen for Thai Airways som nå er i gang.

Myndigheten hadde gitt selskapet frist til 2. januar med å fremlegge en helhetlig plan for hvordan selskapet skal snu driften og hvordan det skal komme inn ny kapital til driften. Fristen 2. januar kunne utvides med fire måneder dersom selskapet hadde en plan retten godtok for dette.

Retten godkjente planen som ble fremlagt om å få en utsatt frist den neste fire månedene.

Revisjonsselskapet som har hjulpet flyselskapet med å finne en plan for å komme tilbake på rett kjøl, valgte å trekke seg i desember. Nå har Thai Airways inngått avtale med et nytt revisjonsselskap.

Dersom Thai Airways får fremlagt en plan innen fire måneder som blir godkjent av retten, vil selskapet ha fem år på seg til å implementere endringene og få på plass en driftsmodell som gjør at selskapet har livets rett heter det.

Luftfartseksperter i Asia sier til avisen at de har liten tro på at en snuoperasjon for Thai Airways vil kunne ha noe for seg. Covid-19 og reiseforbud samt fly på bakken har truffet selskapet så hardt at det er lite trolig at de klarer å snu dette, heter det.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer