Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Thai Airways stanser alle flyvninger til Europa

Thai Airways har stanset alle sine flyvninger til Europa etter at Pakistan har stengt sitt luftrom i forbindelse med en konflikt med India.

To indiske militærfly skal ha krysset grensen til Pakistan og ble skutt ned av pakistanske styrker.

Både Air India, Qatar Airways, Jet Airways og Singapore Airlines har allerede søkt andre land om å få fly utenom Pakistan til Europa.

Thai Airways skriver i en pressemelding at selskapet er i ferd med å søke samme typen rettigheter slik at trafikken kan komme i gang igjen.

I følge BBC er alle flyvninger mellom Thailand og Europa blitt berørt av at Pakistan nå har stengt sitt luftrom.

Pakistan International Airlines har også kansellert en rekke flyvninger til Europa, blant annet rutene til Oslo Lufthavn.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer