Thai Airways starter opp igjen flyvninger til København

Foto: Hans O. Nyborg

Det Thailandske flyselskapet Thai Airways skal fly en rekke direkteflyvninger mellom seks utvalgte land og turistdestinasjonen Phuket. Det er myndighetene i Thailand som har satt i gang planene for å gjenopprette turismen til områdene rundt Phuket, noe flyselskapet skal sørge for.

Det er Danmark, Tyskland, Storbritannia, Korea, Japan og Hong Kong som får disse spesielle flyvningene. For det skandinaviske markedet er det kun København som får flyvninger til Thailand.

Thai Airways skal etter planen starte opp disse flyvningene i november i år. Det blir to flyvninger i løpet av en måned for hver av disse destinasjonene. Dersom etterspørsel i vinter skulle øke, vil også selskapet øke antallet avganger i tråd med det melder Thai News.

Myndighetene planlegger også at selskapet skal utføre flyvninger fra Kina til Phuket. Thai Airways er i dype økonomiske problemer og flyr svært få flyvninger i påvente av at myndighetene skal bidra med mer kapital.

Det er turistbransjen i Phuket og områdene rundt som har bedt myndighetene åpne opp for at turister kan fly til feriedestinasjonene igjen.

ANNONSE
Forrige artikkelSAS åpner for flere internasjonale flyvninger i høst
Neste artikkelNorwegian har hatt 71 prosent færre passasjerer og 140 fly på bakken