Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Thai Airways starter opp igjen flyvninger til København

Det Thailandske flyselskapet Thai Airways skal fly en rekke direkteflyvninger mellom seks utvalgte land og turistdestinasjonen Phuket. Det er myndighetene i Thailand som har satt i gang planene for å gjenopprette turismen til områdene rundt Phuket, noe flyselskapet skal sørge for.

Det er Danmark, Tyskland, Storbritannia, Korea, Japan og Hong Kong som får disse spesielle flyvningene. For det skandinaviske markedet er det kun København som får flyvninger til Thailand.

Thai Airways skal etter planen starte opp disse flyvningene i november i år. Det blir to flyvninger i løpet av en måned for hver av disse destinasjonene. Dersom etterspørsel i vinter skulle øke, vil også selskapet øke antallet avganger i tråd med det melder Thai News.

Myndighetene planlegger også at selskapet skal utføre flyvninger fra Kina til Phuket. Thai Airways er i dype økonomiske problemer og flyr svært få flyvninger i påvente av at myndighetene skal bidra med mer kapital.

Det er turistbransjen i Phuket og områdene rundt som har bedt myndighetene åpne opp for at turister kan fly til feriedestinasjonene igjen.

Andre nyheter

130 ansatte i Widerøe mister jobben på Flesland

Hans Olav Nyborg

Brudd i forhandlinger mellom Parat og NHO luftfart

Hans Olav Nyborg

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer