9.7 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Thai reduserer i Norden

Thai Airways reduserer kommende sesong fra fire destinasjoner i Europa, to av dem i Norden.

Det er fallet i etterspørsel som gjør at flyselskapet nå kutter ned på rutene til Paris, Milano, Stockholm og København.

Ruten mellom Bangkok og Paris CDG går ned fra ti til syv ukentlige avganger med Boeing 777-300ER. Dette skjer fra 21. april i år og vil fortsette fram til 1. juli.

Det er også mulig at rutene forblir redusert etter 1. juli melder selskapet.

Fra Bangkok til Milano reduserer selskapet fra fire til tre ganger i uken med Airbus A340-600,gjeldene fra 25.mars i år.

Reduserer også i Norden

På ruten mellom Bangkok og Stockholm Arlanda blir ruten redusert fra syv til fem ukentlige, det samme vil skje ved København Kastrup. Ruten skal fortsatt gå med Boeing 747-400.

Hangar.no får opplyst fra selskapet at det er etterspørsel samt en omfattende vedlikeholdsplan for selskapets fly som gir reduksjonen på disse rutene.

Det blir ingen endringer på ruten til Oslo.

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer