Hangar.no

Thomas Cook-fly tegnet hjerte under testflyvning

Under en testflyvning med Thomas Cooks Airbus A330 – OY-VKK – onsdag, valgte pilotene å legge inn en rute som ga et hjerte, når vi ser på ruten med en strek i etterkant.

Flyet som for tiden fungerer som et backup-fly for det kanadiske selskapet Air Transat, har stått mange dager på bakken på Arlanda mellom 13 og 19. desember, samt fra 19. desember til i dag 26. desember.

Flyturen gikk fra Stockholm Arlanda og en runde på en times tid hvor hjertet var del av den planlagte flyruten, før flyet landet på Arlanda igjen.

Andre nyheter

Icelandair-musikkfestival skal strømmes fra Island

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Avinor skal vurdere sjømatsenter på Gardermoen på nytt

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer