12.2 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Thomas Cook-konkurs: Condor Airlines flyr som vanlig

Det tyske selskapet Condor Airlines som er eid av Thomas Cook fortsetter å fly som normalt, til tross for konkursen i moderselskapet skriver selskapet i en pressemelding mandag morgen.

Det tyske selskapet har søkt tyske myndigheter om et statsgarantert lån, men denne søknaden er ikke avgjort av myndighetene enda. Selv om flyselskapet fortsetter å fly for å hente sine reisende hjem, har de tyske reiseselskapene Neckermann Reisen, Bucher Last Minute, Öger Tours, Air Marin og Thomas Cook Signature stanset alle salg av pakke og flyreiser med øyeblikkelig virkning.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer