14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

Thomas Cook kvitter seg med 757 – Condor overtar flyene

Den britiske armen av Thomas Cook-gruppen kvitter seg med de to siste Boeing 757 selskapet har fløyet i flere år. Nå er det tyske Condor som overtar Boeing-flyene.

Thomas Cook har bestemt seg for at selskapene i Storbritannia utelukkende skal operere fly fra Airbus. Det tyske selskapet har fra før 15 Boeing 757 og suppleres med ytterligere to fly nå.

Thomas Cook er i en prosess hvor selskapet vurderer hvilken flytype som skal danne langdistanseflåten for flyselskapene som er del av grupperingen, melder nettstedet AeroT. Det er ventet at det i løpet av 2019 vil komme en bestilling på enten Airbus- eller Boeing fly. Trolig blir det europeisk som velges.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer