14.5 C
Oslo
20/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Thomas Cook vurderer å selge flyselskapene

Reiseselskapet Thomas Cook sier til britiske medier at de vurderer et salg av flyselskapene som er del av Thomas Cook-gruppen.

Det er selskapene Condor i Tyskland, Thomas Cook Scandinavia, Thomas Cook Spain og Thomas Cook UK som kan bli berørt av et salg, skriver Reuters i dag.

Totalt er det snakk om 103 fly som opereres av flyselskapene i gruppen.

Thomas Cook har slitt økonomisk etter den varme sommeren i 2018, da tallene på antall reisende gikk ned som følger av at folk valgte å bli hjemme fremfor å reise til varmere strøk.

Det ble utslagsgivende i regnskapet for Thomas Cook, som varslet om større økonomisk tap og mulighet for at det måtte hentes inn ny kapital.

Flyselskapene i Thomas Cook gjorde det noe bedre enn reiseselskapet i 2018. Målet med et mulig salg av flyselskapene er å kunne møte et tøft 2019 som er spådd innen reisemarkedet, og få på plass mer kapital skriver Reuters.

Andre nyheter

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Berlin Schönefeld bytter navn

Hans Olav Nyborg

Nå kan du få cashpoint når du handler kryptovaluta

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer