12.4 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Skjermdump: CNN

Tidligere FAA-inspektør: – Jeg ville tenkt meg to ganger om før jeg fløy med et MAX-fly!

I et oppsiktsvekkende intervju på CNN, uttaler den tidligere FAA inspektøren David Soucie at det er usikkert å fly med Boeing 737 MAX-flytypen.

Soucie sier til TV-kanalen; «Jeg har aldri i mine år som inspektør eller etter det sagt at en flytype er usikker å fly med. Før nå. I dette tilfelle vil jeg advare på det sterkeste mot å fly med en Boeing 737 MAX».

FAA er det amerikanske luftfartstilsynet og Soucie har i alle sine år som inspektør hos de federale myndighetene jobbet med sikkerhet innen luftfarten og på en lang rekke flytyper.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer