Foto: Flyr

Onsdag kom nyheten om at Anita Svanes som har vært kommunikasjonssjef i det norske flyselskapet Flyr siden august 2021 , har valgt å gi seg og bytte jobb. Svanes stilling skal ikke erstattes, men flyselskapet blir ikke helt uten hjelp overfor presse og markedet. Selskapet skal benytte intern kompetanse til oppgavene fremover.

Steffen Sundt skal bidra innen kommunikasjon og PR-oppgaver i flyselskapet, for mange Hangar.no lesere er nok navnet kjent, ettersom han i flere år jobbet som journalist hos Hangar.no.

– Jeg er veldig glad for denne muligheten. Siden jeg først kom inn dørene her i Flyr sommeren 2022 har jeg vært imponert over det folka i Flyr har fått til – i løpet av kort tid har Flyr blitt godt kjent i det norske markedet, men vi har fortsatt et stort potensiale. Jeg ser frem til å bidra til å gjøre Flyr enda bedre kjent, slik at flere velger oss når de skal ut og reise, sier Steffen Sundt til Hangar.no.

Selv om Svanes stilling ikke erstattes skal Sundt og  Chief Corporate Affairs Officer Lasse Sandaker-Nielsen dele på mye av kommunikasjonsarbeidet.

– Jeg er veldig godt fornøyd med å få Steffen med på laget som PR-koordinator og pressekontakt. Han er initiativrik, sulten, har en god penn og kjenner bransjen godt. Det kommer Flyr til å nyte godt av framover, sier Chief Corporate Affairs Officer Lasse Sandaker-Nielsen i Flyr til Hangar.no.

Steffen overtar flere av oppgavene som tidligere lå hos selskapets kommunikasjonsdirektør og vil ha en delt stilling mellom marked og kommunikasjon.

-Det blir veldig spennende å kombinere markedsjobben med de nye PR-oppgavene og bidra videre til utviklingen av Flyr. Sammen skal vi alle fortsette å levere enestående reiseopplevelser – alle de gode tilbakemeldingene fra gjestene våre er en motivasjon i seg selv, legger Sundt til.

 

ANNONSE
Forrige artikkel15 og 20 åring omkom i hjulbrønnen
Neste artikkelBestiller fire 737 MAX-fly