15.6 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Illustrasjon

Tidligere United Airlines-sjef skal satse med nytt lavkostselskap i USA

Den tidligere økonomisjefen i det amerikanske flyselskapet United Airlines, Andrew Levy, har nå satses på ny vinger. Han skal bidra til at selskapet Xtra Airways blir det nye lavkostselskapet for amerikanske flypassasjerer.

I følge FOX News skal selskapet ha planer om en oppstart mot slutten av 2019, som skal benyttes til kommersiell rutetrafikk. Totalt skal 2019 gi selskapet en flyflåte på fem Airbus A320, og med en økning til 45 fly innen utgangen av 2023.

Dette blir det andre lavkostselskapet som vil se dagens lys i USA i 2019, i tillegg til selskapet Moxy som også har planer om oppstart av lavkostflyvninger innen årets slutt.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer