13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Tilbake til…1987

SAS håper å kunne legge inn en bestilling på Boeing 767 til isne transatlantiske flyvninger. Dette som er erstatting for de flyene selskapet benytter nå, som DC-10.

Flyselskapet vil trolig gå bort fra en ordre på MD-11 og dropper kjøp av Airbus A330/340 som har vært aktuelle flytyper.

Jan Carlzon sier til bladet ATW at SAS trenger de mindre flyene som 767 til å dekke inn transatlantiske flyvninger fra de tre skandinaviske hovedstedene.

Carlzon kunne også avsløre at selskapet inngår et tett samarbeide med Thai Airways om to ganger daglig avgang mellom Europa og Bangkok.

Datterselskapet Ving Resor har kjøpt 25 % av aksjene i det spanske flyselskapet Spanair. Spanair skal starte opp med flyvinger våren 1988 med fire MD-83 på leasing fra Irish Aerospace.

Foto: Hans O. Nyborg

Andre nyheter

Tilbakeblikk på nyheten i 2002

Hans Olav Nyborg

1970: Gardermoen – slik kunne det ha blitt

Hans Olav Nyborg

Tilbake til…2002

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer