Hangar.no
Image default

Tilbakeblikk: Widerøe på Ingierstrand i 1930-årene

Dette sommerbildet viser sommerbasen til Widerøe på Ingierstrand i 1930-årene. Selskapet hadde fast vinterbase på Bogstad i Oslo, og sommerbase på Ingierstrand. Etterhvert i årene 1936 til 1937 ble det bygget opp provisoriske hangarer og slip, som det fortsatt finnes rester av på Ingierstrand den dag i dag.

Badende gjester og fly på flottører ble blandet i skjønn forening, her skulle en bare passe seg når flyene skulle takse ut over sjøen for å ta av.

Andre nyheter

Fra arkivet: Glimt fra Fornebu

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer