-1.4 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no
Foto: ST Engineering/EFW

Titan Airways har fått levert første Airbus A321 i fraktversjon

Det britiske selskapet Titan Airways har denne uken mottatt sin aller første Airbus A321 i ren fraktutgave. Det er ST Engineering som har bygget om det 20 år gamle flyet.

Airbus A321-200, G-POWY, ble levert nytt som passasjerfly til Airtours i juni 2000 og fløy som G-DHJH gjennom endringen til MyTravel og over til Thomas Cook før det ble faset ut i 2018.

Flyet ble fløyet til selskapet i Singapore som har bygget det om i desember 2019. Nå ett år senere er flyet godkjent og sertifisert som en ren fraktmaskin.

I dag 7. januar ankomme flyet til Titan Airways i Storbritannia for overlevering.

Det er leasingselskapet BBAM som eier flyet, og som er oppdragsgiver for ombyggingen til fraktfly. Titan leaser flyet fra dette selskapet.

Andre nyheter

WestJet fløy første rute igjen med 737 MAX

Redaksjonen

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Canada godkjenner 737 MAX for å fly igjen

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer