12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

To fly kolliderte på flyplass i Nairobi

To Embraer 190-fly fikk betydelige skader etter å ha kollidert inn i hverandre på flyplassen i Nairobi lørdag. Det skal være i forbindelse med vedlikehold av flyene at det ene flyet kolliderte inn i det andre.

Det er sprikende forklaringer i medier i landet om årsaken til uhellet, men følge en kilde skal det ha skjedd en feil ved testing av en motor på det ene flyet.

Begge flyene tilhører flyselskapet Kenya Airways. I følge det kenyanske luftfartsverket skal ingen ha blitt skadet i hendelsen. Nå skal både politiet og luftfartsverket undersøke hva som ligger bak uhellet.

Kenya Airways opererer 15 Embraer 190 som ble levert i årene 2011 til 2013.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer