1 C
Oslo
20/01/21
Hangar.no
Twitter

To fly kolliderte på flyplass i Skottland

To fly kolliderte på flyplassen i Aberdeen i Skottland tirsdag. Det var et Dash 8 Q400 fly som tidligere har operert for Flybe som kolliderte med et Embraer 145 fra selskapet Loganair.

Den britiske havarikommisjonen,  Air Accident Investigation Branch (AAIB), har satt i gang en full undersøkelse av hendelsen. Det skal ikke ha vært noen passasjerer ombord i noen av flyene, og ingen av pilotene skal ha blitt skadet i hendelsen.

Til britiske medier sier en talsmann for flyplassen at det er uklart hva som har skjedd og at undersøkelser nå er i gang for å avdekke forløpet til hendelsen.

TWITTER

Andre nyheter

Prototype havnet i snøen etter bremsetest på rullebane i Russland

Redaksjonen

KLM-fly på bakken i Kina i to uker

Redaksjonen

Her har bilisten rotet seg inn på taksebanen

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer