Hangar.no
FOTO: HANS O. NYBORG

To Norwegian Dreamlinere «solgt» til italiensk flyselskap

Flyselskapet Norwegian har inngått avtale om å levere tilbake to Boeing 787-9 Dreamlinere til leasingselskapet AerCap, og overlevere flyene til det italienske selskapet Neos Air, som overtar flyene og leien av de.

De to 787-flyene har de siste månedene stått parkert og lagret på Oslo lufthavn, nå skal det italienske flyselskapet overta flyene og operere de i sitt eget nettverk. Det er LN-LNT, og LN-LNX som nå få nye farger og nytt selskap som skal fly dem.

LN-LNX ble levert til Norwegian som helt nytt så sent som i mars 2017, mens LN-LNT ble levert fra Boeing i september også det i 2017.

Begge flyene er blitt operert av Norwegian Air UK frem til de i september 2018 fikk norske registreringer. Hos det italienske selskapet får de to flyen irsk registrering, melder Aerotime.

Andre nyheter

130 ansatte i Widerøe mister jobben på Flesland

Hans Olav Nyborg

Brudd i forhandlinger mellom Parat og NHO luftfart

Hans Olav Nyborg

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer