Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

To passasjerer døde ombord i Thai Airways-fly

En indonesisk kvinne og mann skal ha blitt svært så dårlig ombord i et fly fra flyselskapet Thai Airways. Det var mandag morgen lokal tid, at pilotene i et Thai Airways-fly ba om å få gjennomføre en medisinsk nødlanding på flyplassen Bandaranaike på Sri Lanka.

Flyet var på vei mellom Jedda i Saudi-Arabia og skulle til Surabaya i Indonesia.

Da flyet landet på flyplassen på Sri Lanka, ble det konstatert at de to passasjerene var døde allerede før landingen. Lokale myndigheter skal obdusere de to for å finne årsaken til dødsfallene ombord i flyet, melder avisen ColomboPage Sri Lanka.

Andre nyheter

Rumenske myndigheter med ny redningspakke for å holde Tarom i luften

Hans Olav Nyborg

United stenger lounger for Star Alliance Gold-medlemmer som ikke flyr businessklasse

Hans Olav Nyborg

Ny passasjerrekord for airBaltic i 2019

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer