To priser til Norwegian under GTA

Fra venstre: Eldbjørg Vigerust Vinjar, Lars Sande, Jonas Sørensen, Lise Finjarn, Lauend Poncin, Kirsten Jeppesen, Ståle Zahl. Foto: Norwegian.

Norwegian er stemt frem som Årets flyselskap innenriks og Årets europeiske flyselskap i den norske Grand Travel Awards. Det er reiselivsbransjen selv som stemmer frem sine favoritter.

– Tusen takk til alle som har stemt på oss. Det er en ære å motta prisen på vegne av alle ansatte i Norwegian. Jeg er stolt av å være en del av et team som jobber utrettelig for å levere på gode opplevelser fra bestilling av reisen til den er gjennomført. Vi er i god driv fremover med høy punktlighet, anerkjent kundeservice og et stadig voksende tilbud av spennende og populære reisemål til kundene, sier Ståle Zahl, salgsdirektør for forretningsmarkedet i Norwegian.

Årets flyselskap innenriks og Årets europeiske flyselskap

Grand Travel Awards ble arrangert for 29. gang, og er blant de mest prestisjetunge arrangementene i norsk reiseliv. Norwegian er stemt frem av ansatte i reisebyråer.

Norwegian er i dag det største norske flyselskapet, og er et av Europas ledende lavprisselskaper med over 4700 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa, og opererer fra baser i hele Norden og andre steder i Europa. Norwegian har siden oppstarten i 2002 ønsket rundt 340 millioner passasjerer velkommen om bord.

Cirium sin luftfartsstatistikk for 2023 viste nylig at Norwegian var det mest punktlige flyselskapet i Norden og i toppsjiktet i hele Europa.

ANNONSE
Forrige artikkelSommerro kåret til Beste Hotell i Norge
Neste artikkelEmirates “Årets interkontinentale flyselskap” på GTA