Hangar.no

To russiske flyselskap blir slått sammen

To russiske flyselskap har valgt å slå seg sammen til ett selskap. Det er selskapene Globus Airlines og S7 Airlines som fra 1. januar 2020 vil fortsette som S7 Airlines med kun ett selskap som står for ansettelsene og opererer flyflåten.

Globus Airlines ble startet i april 2007 og flåten består av 21 fly som nå skal inn i flåten til S7. Globus har allerede fløyet ruter for S7 i flere år. Det var i august i år at det ble kjent at de to selskapene har valgt å slå seg sammen til ett.

S7 Airlines

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer