Hangar.no

To tyske flyselskapet blir German Airways

To tyske flyselskap har valgt å slå seg sammen i form av bruk av samme navn, German Airways. De to selskapene, LGW og WDL Aviation skal fortsatt operere under hver sin AOC-driftslisens, men ettersom selskapene eies av de samme eierne skal de nå fly under et felles navn.

Luftfahrtgesellschaft Walter mbH (LGW) og WDL Aviation flyr henholdsvis Dash 8Q400, og BAE 146 samt Embraer 190.

LGW flyr sine fly i flytrafikk for Eurowings, og av den grunn vil ikke flyene bli dekorert i selskapenes nye farger. Presset på mindre selskap i Europa er vel så stort som for de større når det gjelder høye oljepriser, omstilling til mindre klimautslipp og på sikt overgang til fly med andre typer fremdriftsmåter.

Zeitfracht Group ønsker at de to selskapene som har operert hver for seg nå skal stå sammen i markedet og med det få en sterkere posisjon.

Andre nyheter

Kapringsvideo som sprer seg i sosiale medier er fra øvelse hos meksikansk flyselskap!

Hans Olav Nyborg

Flere flyselskap fjerner 737 MAX- fra sine ruter frem til mars neste år

Hans Olav Nyborg

Piloten satt fast i trafikken – Avgangen ble utsatt med over tre timer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer