14.5 C
Oslo
20/09/20
Hangar.no
Foto. Hans O. Nyborg

To United Airlines-piloter tatt med promille før flyvning fra Europa til USA

To piloter som jobber i flyselskapet United Airlines ble lørdag arrestert av politiet i Skottland. Det var da pilotene skulle fly ett av selskapets fly til New York, at de to ble stanset av politiet.

I følge TV-kanalen NBC skal de to pilotene ha drukket alkohol få timer før avgangen skulle finne sted. Flyet skulle ta av klokken 09.00 fra flyplassen i Glasgow, men selskapet så deg nødt å kansellere denne.

Passasjerer og resten av mannskapet ble innlosjert på hotell.

United Airlines bekrefter hendelsen og sier at de to piloten er suspendert fra sine stillinger samt at flyselskapet jobber med lokalt politi i forbindelse med saken.

Andre nyheter

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Skadet vinge på flyet til den franske presidenten

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer