3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no

Tre fly måtte nødlande innen få minutter

Foto: Hangar.no

Tre fly fra selskapet Ryanair måtte innen få minutters mellomrom foreta prioriterte landinger på flyplassen Valencia i Spania forrige uke.
Årsaken var dårlig vær over Madrid som hadde ført til at flyene måtte holde seg i luftrommet og avvente landing. Flyene ble bedt om å holde seg innen luftrommet over Valencia og en etter en måtte be om prioritert landing da de gikk på reservedrivstoff.
I følge spanske aviser ba samtlige tre fly om å få prioritert landing på grunn av lite drivstoff ombord, noe som skjedde med kun få minutters mellomrom.
Flyselskapet har en policy på ikke å fylle mer drivstoff en høyst nødvendig og skal kun forholde seg til det loven pålegger, derfor hadde ikke de tre maskinene mulighet for å holde seg over lengre tid i luftrommet ettersom de ikke fikk lande i Madrid.
 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Redaksjonen

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer