-11.8 C
Oslo
17/01/21
Hangar.no

Tre OSM Aviation-selskap konkurs

Tre av selskapene i OSM Aviation som driftes av og ble bygget opp av Espen Høyiby er slått konkurs. Det er selskapene OSM Aviation Sweden, OSM Aviation Finland OY og OSM FI OY som nå er konkurs melder E24.

E24 skriver at selskapet hevder dette er Norwegians skyld i følge en pressemelding; «Begjæringen kommer grunnet manglende betalinger fra Norwegian, som er eneste kunde i disse selskapene, og som følge er det ikke lenger likviditet i selskapene til å gjøre opp de respektive selskaps forfalte gjeldsforpliktelser», noe flyselskapet Norwegian sier seg uenig i.

Norwegian sier dette er en virkelighetsbeskrivelse som selskapet ikke kjenner seg igjen i. Ingen av de andre selskapene i OSM Aviation er konkurs.

– Dette er først og fremst dypt beklagelig ovenfor de av våre ansatte som nå er berørt, sier administrerende direktør Espen Høiby i OSM Aviation meldingen, skriver E24..

Andre nyheter

Vurderer krisehjelp til Norwegian

Redaksjonen

Aviator Airport Alliance med oppsigelser på norske flyplasser

Redaksjonen

Wizz Air kutter i rutetilbudet i Norge

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer