11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Tror 737 traff drone under landing

Flyselskapet AeroMexico mener ett av selskapet Boeing 737 fly traff en drone under landing på flyplassen ved Tijuana i Mexico.

Boeing 737-800 flyet (XA-ADV) ble benyttet på rute mellom Guadalajara og Tijuana 12. desember i år, da det under landing ble kjent et smell foran på flyet. I følge flere lokale medier mener pilotene at smellet var mer mekanisk i lyden enn at det var snakk om en eller flere store fugler. I tillegg ble det etter landingen ikke funnet noe spor av blod eller fjær fra fugler i skadene på nesepartiets deksel. 

Flyselskapet sier til lokale medier at de har en teori om at det er snakk om en drone som her har kommet i veien for flyet som var under landing. Dette er ikke bekreftet enda, melder Lopezdoriga.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer