Foto/AP

Lavkostselskapet Ryanairs direktør, Michael O’Leary, truer med å kansellere en bestilling på 57 Boeing 737 MAX-fly. O’Leary sier at den amerikanske produsenten nå må begynne å levere fly igjen og at Ryanair ikke vil godta at det blir utsettelser i leveransene ut i juli eller august neste år.

Boeing har allerede utsatt leveranser til Ryanair flere ganger, og frem til juni neste år skal selskapet etter planen ha fått levert 57 nye MAX-fly. Det er disse O’Leary nå vil ha en slags bekreftelse fra Boeing at vil bli levert i henhold til planen.

I følge FlightGlobal har Boeing ikke gitt noe svar på frustrasjonen til den irske direktøren. Flere medier beskriver trusselen som et forhandlingsutspill fra O’Leary og trolig ikke har noe fullt alvor i seg.

Ryanair har måtte redusere programmet for kommende vintersesong på grunn av alle forsinkelsene hos Boeing og problemer hos underleverandører med å få deler og kontroll på feil på deler.

ANNONSE

Legg inn kommentar:

Skriv din kommentar
Ditt navn:

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.