13.3 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: ABC

Trump lanserte ny dekor for presidentflyet – Må godkjennes av kongressen først

Når den amerikanske presidenten Donald Trump ble intervjuet av Frokost-TV på den amerikanske TV-kanalen ABC denne uken, kunne han ikke motstå å vise frem sine skisser av hvordan det nye presidentflyet skulle se ut.

Fra dagens farger med blått, hvitt og grått ønsker presidenten å få inn mye rødt og hvitt. Tegninger som Trump viste frem skal være hans egne ønsker for «Air Force One», de nye presidentflyene av typen Boeing 747-8.

Flyene kommer først i 2024, etter at Trump er ferdig som president om han får gjenvalg. Men i følge intervjuet på ABC ønsker han å påvirke og legge til rette for hvordan flyene skal kunne fungere og å se ut.

Det er den amerikanske kongressen som må godkjenne med et flertall dersom dagens dekor på presidentflyet skal endres, det gjenstår å se om Trump får gjennomslag for.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer