Hangar.no
Twitter

Tug-sjåfør døde etter å ha blitt overkjørt av fly som skulle flyttes til ny flybro

En ansatt i et bakkeselskap på den internasjonale flyplassen Don Mueang i Bangkok døde fredag morgen etter og ha blitt overkjørt av et fly.

Den ansatte var en sjåfør som opererte en tug-traktor, og skulle flytte et Boeing 737-fly fra flyselskapet Nok Air til en ny flybro på terminalen. Under tauingen av flyet, løsnet koblingen til staget som går mellom flyet og traktoren. Flyet fikk dermed fart på seg forover og kolliderte med traktoren hvor sjåføren ikke hadde noen sjanse til å komme seg unna.

En kollega av sjåføren som skulle bistå i flyttingen ble også truffet av flyet som trillet forover, vedkommende var heldigere og ble kun skadd i uhellet.

Nok Air-flyet skulle benyttes på rute DD6458 til Nakhon Si Thammarat, melder Nation Thailand.

Andre nyheter

Fakta: 2020 ble ikke året med færrest omkomne i flyulykker

Hans Olav Nyborg

Airbus A310 ødelagt av brann i Belgia – Ble solgt for kort tid siden

Hans Olav Nyborg

Måtte nødlande Antonov 124 – skled av rullebane

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer