16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

TUI bekrefter nedleggelse av basen på Gardermoen

TUI Nordic bekrefter nå at charterselskapet legger ned sin base på Oslo Lufthavn. Dermed mister 33 kabinansatte og 20 piloter sin arbeidsplass i følge Nettavisen.

Beslutningen som nå er tatt skal ha kommet på bordet etter flere måneder med forhandlinger mellom selskapet og fagforeningene til de ansatte melder avisen.

– Vi er kommet til enighet om å legge ned basen i Oslo. Det betyr at 33 kolleger blir berørt, men en av dem fortsetter på jobben fra Arlanda i vinter, sier kommunikasjonssjef Nora Aspengren i TUI til Nettavisen.

Det er også en lang rekke med ansatte som mister jobben i Sverige og i Finland. I følge avisen skal ansvaret for kortdistansenettet overtas av Norwegian og Jet Time.

Forhandlingene med de kabinansatte er avsluttet, mens det fortsatt pågår for pilotene som har hatt sitt arbeide ut fra basen på Gardermoen.

Andre nyheter

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer