Foto: Inger Bjørndal Foss

Reiseselskapet TUI er så og si utsolgt for kapasitet kommende påske, hevder selskapet i en pressemelding. TUI skriver at det nå er få muligheter igjen for å få seg en tur til sydligere breddegrader.

– Noen få seter til Kanariøyene finnes fra enkelte flyplasser, men det er veldig utplukket, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen. 

Den ekstra store interessen for påskereiser skyldes nok den strenge vinteren med lave temperaturer og store mengder snø over store deler av landet. Antallet bestillinger har ligget over fjoråret helt siden i november, men gjør et ekstra høyt byks oppover i januar.

Charterselskapet har dermed fylt den kapasiteten som er satt opp til påske, en kapasitet som er under den som ble tilbudt påsken 2019.

– Markedet er støvsugd for charterreiser i påsken. Vi har uhyre få charterseter igjen, men det er noen få muligheter til Gran Canaria og Tenerife fra enkelte flyplasser. Dersom du ikke har bestilt påskereisen din ennå, har du fortsatt mange muligheter til å bestille en pakkereise med rutefly, men utvalget tynnes kjapt ut der også. Det er jo ikke bare nordmenn som ønsker seg til sola i påsken, så de beste hotellene og mest gunstige flytidspunktene blir utsolgt først, sier Mørk-Løwengreen. 

Det er Gran Canaria etterfulgt av Tenerife og Bali som er mest populært og hvor det er meget begrenset med plasser igjen.

– Det er en tidlig påske i år, så dominansen til Gran Canaria er total både når det gjelder charter og pakkereiser med rutefly. Nordmenn flest vil ha solgaranti og kortest mulig vei til varmen. Mens dem som ikke har noe i mot en litt lengre flytur, går for de to B-ene, Bali eller Bangkok sier Mørk-Løwengreen i TUI.

ANNONSE
Forrige artikkelHar bestemt seg for å hugge opp strandet Boeing 757
Neste artikkelEmirates; Serverer 6 millioner kilo kylling hvert år i lufta