Foto: TUI Russland

TUI Russia har endelig fått sitt første fly i fargeskjema som viser at det er del av reisegiganten. Under en pressevisning i Moskva i går fikk pressen se flyet av typen Airbus A321 med det nye fargeskjema, nye uniformer og en oppgrader kabin som skal speile den standarden TUI ønsker å ha overfor sine reisende.

TUI i Russland har inngått avtale med flyselskapet MetroJet som fra juni i år har tre A321 i aktiv tjeneste for reiseselskapet.

Flyselskapet og TUI har brukt rundt 1 million amerikanske dollar for å få til fargeendringene på fly, mannskap og interiør. Dette kommer i tillegg til de titalls millioner US dollar som TUI har brukt på å åpne reisebyråer rundt i Russland. Rundt 300 kontorer er åpnet i løpet av de siste månedene.

TUI Russland skal fly fra Moskva Domodedovo til Spania, Tyrkia, Egypt, Kroatia og Montenegro.

TUI er ikke det eneste reiseselskapet som har gjort sinn inntog i Russland i løpet av 2012, også Mouzenidis Travel som spesialiserer seg på flyreiser til Hellas har også inntatt det russiske markedet. Selskapet har inngått avtale med det greske flyselskapet Astra Airlines.