TUI Russland lanserte sitt første fly

Foto: TUI Russland

TUI Russia har endelig fått sitt første fly i fargeskjema som viser at det er del av reisegiganten. Under en pressevisning i Moskva i går fikk pressen se flyet av typen Airbus A321 med det nye fargeskjema, nye uniformer og en oppgrader kabin som skal speile den standarden TUI ønsker å ha overfor sine reisende.

TUI i Russland har inngått avtale med flyselskapet MetroJet som fra juni i år har tre A321 i aktiv tjeneste for reiseselskapet.

Flyselskapet og TUI har brukt rundt 1 million amerikanske dollar for å få til fargeendringene på fly, mannskap og interiør. Dette kommer i tillegg til de titalls millioner US dollar som TUI har brukt på å åpne reisebyråer rundt i Russland. Rundt 300 kontorer er åpnet i løpet av de siste månedene.

TUI Russland skal fly fra Moskva Domodedovo til Spania, Tyrkia, Egypt, Kroatia og Montenegro.

TUI er ikke det eneste reiseselskapet som har gjort sinn inntog i Russland i løpet av 2012, også Mouzenidis Travel som spesialiserer seg på flyreiser til Hellas har også inntatt det russiske markedet. Selskapet har inngått avtale med det greske flyselskapet Astra Airlines.

 

 

ANNONSE
Forrige artikkelPW1200G nærmer seg godkjent
Neste artikkelNorwegian slipper Reisegarantifondet